Hem | Om Inagården

Våra anläggningar

Vårat boende i Tärnsjö

Välkommen till Farmen utanför Tärnsjö

Naturskönt belägna


Tärnsjö

Centralt beläget i Tärnsjö har vi tretton HVB-platser samt fyra fullvärdiga LSS-platser. Sex kilometer därifrån ligger vårt lantbruk, avskilt och idylliskt beläget i Ljusbäck, med tre HVB-platser. Detta boende inbegriper förutom lantluften, den dagliga kontakten med hästar, får, getter och höns och alla de sysslor som ingår i ett lantbruksliv.

Älvkarleö

I Älvkarleö har vi arton HVB-platser fördelade på tre avdelningar i nybyggda lokaler som invigdes i april 2010. Närmsta grannar är Dalälven, skogen och tågstationen. I nybyggnationen har vi haft möjlighet att anpassa varje detalj i lokalerna efter vår verksamhet. Ett par kilometer från inagården har vi även ett antal fristående utslussningslägenheter.

Långt till inagården? 

Inga problem. Vi hjälper dig med transporter, logistik och praktiska bestyr. Vi hämtar och skjutsar eller kommer till dig om det behövs. Våra klienter kommer från hela Sverige och hittills har avstånden aldrig varit ett problem. Snarare tvärtom. Många av våra klienter har haft en stor fördel av att tvingas bryta med gamla sociala nätverk som varit destruktiva på ett eller annat vis. Här har de sedan fått en verklig chans till nystart och utveckling på flera plan.

​​​​​​​Vid mer omfattande vårdplaneringsmöten eller besök av anhöriga finns även gästbostäder att tillgå på nära avstånd