Jobba hos oss

Vi söker alltid efter nya engagerade medarbetare. Klicka på någon av knapparna nedan för att skicka in en spontanansökan till enheten i Älvkarleby eller Tärnsjö. 
Att arbeta hos oss innebär ett flexibelt, roligt och meningsfullt jobb! Du kommer att arbeta för att stötta, hjälpa och handleda de boende i sitt dagliga liv här på Inagården. Arbetsuppgifterna varierar mycket från dag till dag men ett stående inslag under vardagarna är vår dagliga sysselsättning där du som personal är med vid olika sysselsättningar. Du arbetar aktivt utefter genomförandeplaner och har ett tydligt fokus på de boendes utveckling. Allehanda dagliga arbetsuppgifter såsom städ och matlagning förekommer men störst fokus ligger på att stötta de boende till att själva kunna utföra vardagliga sysslor.

Vi söker dig som är genuint intresserad av människor och har tron att alla kan utvecklas. En förutsättning för tjänsten är att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språlet då det ingår en del dokumentation i tjänsten. Som person tror vi att du är trygg, intresserad och har en förmåga att lätt få med dig andra människor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor.